Projectleider/Beleidsadviseur dossier HR/arbeidsmarkt

Wil jij het verschil gaan maken als beleidsadviseur in de geboortezorgsector? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als beleidsadviseur heb jij een aantal dossiers binnen de geboortezorg onder je hoede, zoals bijvoorbeeld het slimmer inrichten van de arbeidsmarkt in de kraamzorg en ben je onderhandelaar voor de cao kraamzorg. Als verantwoordelijke ben jij diegene die de gesprekken voert met de stakeholders, het beleid maakt en zorgt dat iedereen zich hierin kan vinden. Jij wordt projectleider van een project waarvan je zelf de subsidie hebt binnengehaald.

Hoe ziet een dag bij Bo Geboortezorg eruit?
Elke dag bij Bo is anders! Dit maakt het werken bij Bo juist zo leuk. Op ene dag heb je gesprekken met stakeholders, op de andere dag verwerk je input tot beleid en de volgende dag spreek je kraamzorgorganisaties om te horen wat er leeft en geef je een ‘college’ over jouw project.
Natuurlijk willen wij jou graag meer vertellen! Stuur ons daarom vooral een berichtje, zodat een van ons jou alles kan vertellen over werken bij Bo Geboortezorg.

Wat ga je doen?

 • Je wordt verantwoordelijk voor de dossiers ‘cao’, ‘arbeidsmarkt’ waar je proactief beleid op gaat uitzetten;
 • Je zorgt samen met collega’s en kraamzorgorganisaties voor een aantrekkelijke cao voor de sector
 • Je gaat aan de slag met het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid
 • Je denkt na over het imago van de sector en het beroep en het in de markt zetten hiervan
 • Je maakt gebruik van de beschikbare arbeidsmarktcijfers en maakt hierop beleid
 • Je zorgt voor het nóg slimmer inzet van de aanwezige arbeidscapaciteit in de sector
 • Je leidt een of meerdere projecten en werkt samen met de collega beleidsadviseurs.

Wat vragen wij?

 • Je beschikt over een HBO/WO opleiding, bijvoorbeeld organisatie-/personeelswetenschappen, rechten, politicologie of bestuurs-/ bedrijfskunde
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Je kunt goed zelfstandig werken
 • Je bent initiatiefrijk
 • Je hebt goede organisatorische kwaliteiten
 • Je bent in staat processen te bewaken

Wij bieden
In overleg een fulltime baan (32 tot 40 uur) in een leuk, energiek en hecht team voor minimaal een jaar. Je komt te werken in een professionele, moderne werkomgeving. Inschaling is in FWG 55, overige arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Kraamzorg. We zijn op zoek naar iemand die snel kan starten. 

Contact
Verdere informatie kan je inwinnen door contact op te nemen met Leonie Reinders, 06-10130419.

Enthousiast geworden? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar l.reinders@bogeboortezorg.nl. We gaan graag met je in gesprek! 

Inclusieve organisatie

Bo Geboortezorg is een organisatie die kansen biedt aan iedereen en diversiteit als kracht beschouwd om betere resultaten te halen voor de Geboortezorgsector. Naast je kwaliteit, talenten en motivatie breng je ook jouw leeftijd, geaardheid, achtergrond of arbeidsbeperking mee. Je bent van harte welkom!

Bo Geboortezorg (www.bogeboortezorg.nl)
Bo heeft ruim 135 leden, die samen meer dan 95% van de kraamzorgmarkt in Nederland vertegenwoordigen. Bo Geboortezorg is de landelijke belangenbehartiger voor kraamzorgorganisaties actief in de geboortezorg, die samen met haar leden werkt aan verdere professionalisering, profilering én positionering van kraamzorg in de geboortezorg. Bo doet dit door zich in te zetten voor de ondernemers in de geboortezorg. Bo behartigt hun belangen, ondersteunt organisaties bij hun bedrijfsvoering en stimuleert onderzoek en samenwerking.